Vendéglátóhely.hu

Zsuzsanna Vendégház

8581 Bakonyjákó,
Úttörő utca 6

Szép, gondozott környezetben, kényelmes, tágas ízlésesen berendezett családi házba várjuk Kedves Vendégeinket. Házunk kétszintes egy főbejárattal. Jól felszerelt konyha étkezővel, nappalival szolgálja az Önök kényelmét. Itt található egy 2 személyes hálószoba, mellette szépen berendezett fürdőszoba.

A tetőtérben kettő 2 személyes háló és egy 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmas szoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre.
A vendégház alsó szintjén helyezkedik el a masszázs szoba és az infraszauna.

A házban 4 szoba, 10fő elhelyezésére alkalmas + 2 pótágy

Felszereltség:

A vendégházunkat teljesen zárt parkosított udvar veszi körül. A sziklakert teraszán egy pihenő-étkező, napernyővel várja vendégeinket. A hátsó udvarrészen helyezkedik el a medence, amit akár 30-32 C fokra fel lehet fűteni. A medence körül napozó székek várják a napimádókat. Forró nyári napokon  az óriás diófa  menedéket nyújt a tűző nap elő. Bográcsozás és grillezés lehetséges.

Pingpong asztalunk egy kis játékos mozgásra buzdít. Hűvös, esős napokon is van mit csinálni. Egy kártyaparti, társasjáték sok nevetést, és  beszélgetést hoz a borús napokon. Egy jó könyv, egy finom pohár bor teljesen elvarázsol. DVD tárunkból egy-egy jó film kiválasztása kellemes mozizást biztosít.

A bakonyi téli hidegben  az infraszauna  teljes felmelegedést és a testre nagyon jótékony hatást biztosít. Ezt követheti egy frissítő testmasszázs a vendég igénye szerint. Majd  a miniwellness-t  megkoronázhatjuk egy citromfüves kádfürdővel és  egy csésze  finom citromfű teával.

Azoknak a Kedves Vendégeinknek, akik teljes pihenésre vágynak kívánságukra reggelit és vacsorát készítünk.
Házias, finom ételeinket  sok, friss zöldség, gyümölcs felhasználásával az egészséges életmód jegyében készítjük.

 

Elérhetőségek

Telefon: (06 89) 350 058
Mobil: (06 30) 256 9488

E-mail cím: kaposizsuzsa0727@gmail.com
Internet cím: http://www.zsuzsanna-vendeghaz.try.hu

Szolgáltatások

kerti grill, szauna, medence, ping-pong, bababarát, bográcsolás

Térkép

Képek