Vendéglátóhely.hu

Impresszum

üzemeltető:
Compagnon Internet
posta cím: 1031 Budapest, Vízimolnár utca 2.
telefon: [06 20] 9333 229
fax: [06 1] 421-0327
e-mail: info@vendeglatohely.hu

Ügyfélszolgálat munkanapokon: 9.00-17.00

webmester:
Kovács Attila

grafika:
Tillai Tamás

munkatársak:
Kovács Edina
Szeidl Andrea
Balog József
Bodonyi Miklós


A Compagnon Bt. (továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett Vendéglátóhely.hu és a Hungariantourism.com webhelyeken (továbbiakban: weboldal) található tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Ezen tartalom — hacsak másképp nincs jelölve — az üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.


A felelősség kizárása

Szolgáltatásaink számos olyan linket tartalmaznak, amelyek más internetes oldalakra vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, stb., amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával a felhasználói közvetlenül helyeznek el a weboldalon.


Külső linkek

A weboldalak fő- és aloldalaira mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül úgy, hogy a link szövege az a linkelt oldal tartalmára vonatkozóan releváns legyen. Kérésünkre ezen linket, linkeket eltávolítani köteles. Az üzemeltető kifejezetten megtiltja, hogy a weboldal bármely oldalát, vagy annak bármely részét (képet, videót, dokumentumot, vagy egyéb digitális tartalmat) a hivatkozó weboldal részeként jelenítse meg (közvetlen linkként, keretben, vagy beágyazott keretben).


Egyéb szerzői jogok

MTI Hírek Jogtisztán Az MTI valamint az EPA hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - személyes és nem kereskedelmi felhasználás esetének kivételével.

AdnetworkAz oldalunkon található hirdetések az Adverticum AdServer rendszerén keresztül jelennek meg. Bizonyos hirdetések az Adnetwork hirdetési hálózaton keresztül kerülnek kiszolgálásra. Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért felelősséget vállalni nem tudunk.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »