Vendéglátóhely.hu

Duna-Korzó apartman

1052 Budapest,
Aranykéz utca 6

A Duna-korzó apartman Budapest belvárosában található,100 méterre a Dunától, ill. Duna-korzótól, mely az Erzsébet-hidat és a Lánc-hidat köti össze, s mely elvezet a Vigadó térre.

Az Aranykéz utcáról kifordulva a túrista a hires bevásárló utcába, a Váci utcába, 50 méterre pedig a Vörösmarty térre érkezik, ahol a Gerbeaud cukrászda is található, s amely tér számos rendezvénynek ad otthont.

A biztonságos épület 6. emeleti apartmanjába két lifttel is feljuthatunk. Az apartmanban teljesen felszerelt konyha (tűzhely, mikró, kávéfőző, vizforraló), világos, klimatizált szoba franciaággyal, és szép fürdőszoba van. Adunk tiszta ágyneműt, fürdőlepedőt és törülközőt. Az épületben zárt, fizető parkoló található.

Látnivalók

Városnéző buszkirándulások, hajókirándulások a Dunán (a közeli Vigadó térnél található Hajóállomásról indulva), shoppingolási lehetőség a Váci utcában, az apartmantól egy kb. 25 perces sétával megközelíthető a Parlament.

Tömegközlekedéssel, vagy sétával a közeli Erzsébet-, vagy Lánc-hídon átjutva eljuthatunk Budára, a Szabadság-hegyre, Budai várban körutat tehetünk,

Gasztronómiai és szórakozási lehetőségek
Kávézók, éttermek, gyorséttermek, cukrászdák a Duna-korzón, a szomszédos Vörösmarty téren, végig a Váci utcában.

Akciók, árak

Árak szezonális bontásban

Akciók októbertől decemberig:

Egy éjszaka estén felárat számítunk!

Elérhetőségek

Telefon: (06 20) 412 2376

E-mail cím: dunakorzoapartman@gmail.com
Internet cím: http://www.danubecorso.com

Szolgáltatások

üdülési csekk elfogadóhely

Nyitvatartás

Egész évben.

Térkép

Képek