Vendéglátóhely.hu

Dzsungel Étterem

1065 Budapest,
Jókai utca 30.

Ha különleges élménnyel egybekötött ebédre, vacsorára vágysz mindenképpen a Dzsungel étteremben a helyed, ahol 4 terem közül választhatsz, melyek az Óceán, Szavanna, Kalóz és Dzsungel hangulatot hozzák el neked. A Szavanna teremben a sivatag kellős közepén találhatod magadat, hisz kaktuszok, homokszínű bútorok vesznek téged körül, de semmiképpen nem lesz gondod a kiszáradással. Amennyiben az egzotikus Dzsungelre vágysz, rendkívüli zöld növények társaságában fogyaszthatod el a finom, különleges házi specialitásokat. Vár a kékség az Óceán teremben, ahol a hatalmas akvárium előtt igazán a tenger mélyén találod Magad, a rendkívüli halételekkel megtetőzve az est fényét. A Kalóz teremben olyan érzésed lesz mintha visszamentél volna az időben és egy igazi kalózhajó fedélzetén ülnél a rettegett kalózkapitánnyal, hordókkal, a háttérben. Ha kinézel a hajó kis ablakain megismerheted a tenger élővilágát is,
Tökéletes egy romantikus randevúra, vagy egy hatalmas baráti vacsorára, akár egy szűk családi kellemes evésre, hisz az étterem pont olyan sok rétegnek ad helyet, mint amilyen változatos a Dzsungel étterem maga. Az étlap már maga felér egy mesével, hisz megkóstolhatod a Kék mélységet,  a Foltos gepárd kedvencét, vagy az Egyenlítő remekét!
Hogy Te is részese legyél a felejthetetlen élménynek, a hét minden napján megejtheted a látogatásod 12:00- 01:00 óráig.
És hogy el ne keveredj Budapest dzsungelében, a pontos cím: 1065 Jókai u. 30. Menj biztosra és foglald le páholyod a 06-1-302-4003as telefonszámon! Ez az estét még sokáig emlegetni fogod!

Elérhetőségek

Telefon: (06 1) 302 4003

E-mail cím: info@dzsungelcafe.hu
Internet cím: http://dzsungelcafe.hu

Szolgáltatások

éttermi vendéglátás, kávézó

Nyitvatartás

H-V: 12-01

Térkép

Képek