Vendéglátóhely.hu

Sir Lancelot Lovagi Étterem

1065 Budapest,
Podmaniczky utca 14.

Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog,
vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok
el egy varázslatos világba, Sir Lancelot birodalmába.
Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a törzshelyre teszi.
Térj be hozzánk vándor, ígérem meg nem bánod, s kupádba 100 féle magyar nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük.
S hogy uraságtok evés közben se unatkozzon, korabeli zenéről is gondoskodva vagyon. Ne légy rest, hozd magaddal családod, barátod vagy egész udvartartásod, hely itt lesz néked bôven.
Félre ne értsd hüséges apródom, ki teljesiti lovagi óhajom, Udvaromban ne kérj villát, mert nincsen, csak kés és kanál!
Asztalod a 302-44-56-os számon foglalhatod le. Jer hát, és mulass, feledve lovagi tornákat, fehérnépet, porontyokat, s bízzál apródomban, mikor kupádat emelve dôlsz hanyatt udvaromban.
Térj be hozzám máskor is egy kupa borra. S ha kedvet kaptál eme vigaszsághoz, Sir Lancelot lovagi éttermét Budapest városának Podmaniczkyrôl elnevezett utcájának 14. Száma alatt találod.

Születésnap

Drága Hölgyem, Jó Uram!
Születésnapodat nálam tartsd,
Barátaidat otthon ne hagyd!
Kívánok mellé én is egy jót!
Utalványt, mely 5000 Ft-ra jó.
Amennyiben születésnapi vacsoráját legalább 3 barátjával együtt nálunk tartja, mindannyian 1-1 főételt fogyasztanak, úgy meglepjük Önt egy 5000 Ft-os utalvánnyal, mely a születésnapi lakomát követően bármikor felhasználható éttermünkben. Az ajánlat 2010-ben egész évben érvényes, a születésnap igazolásával. (Az akció a jeles nap előtt és után 5 napig értendő.)

Elérhetőségek

Telefon: (06 1) 302 4456
Mobil: (06 20) 374 4216

E-mail cím: info@sirlancelot.hu
Internet cím: http://www.sirlancelot.hu

Szolgáltatások

éttermi vendéglátás

Nyitvatartás

I.01-XII.31.: 12-01h

Térkép

Képek