Vendéglátóhely.hu

A Haydn-év magyar programjainak népszerűsítése Ausztriában

Hírszerkesztő , 2009. február 21. 13:52

A Magyar Turizmus Zrt. a Kulturális Turizmus Éve keretében kiemelten népszerűsíti a Haydn emlékév alkalmából rendezett magyarországi eseményeket, programokat Ausztriában.

A zeneszerző személye ugyanis olyan érzelmi kapocs a két ország között, amely kulturális turisztikai attrakcióként jól kommunikálható és Ausztriában jelentős vonzerőt jelent. A kampány keretében az osztrák piacon, az MT Zrt. és a Hungarofest Kht. együttműködésében, turisztikai vásárokon és szakmai találkozókon terjesztik a Haydn Jahr 2009 című programfüzetet.

Az MT Zrt. osztrák honlapjának nyitólapjára külön banner is készült, amelyre kattintva on-line formában kaphatnak tájékoztatót az érdeklődők a magyarországi koncertekről és a Haydn emlékév programjairól: (www.ungarn-tourismus.at). A zeneszerző halálának 200. évfordulója alkalmából az MT Zrt. és a Hungarofest Kht. közös DM akciót is tervez, amelynek keretében az emlékévhez kapcsolódó - főleg nyugat-magyarországi - turisztikai csomagajánlatok ösztönözik az osztrákokat magyarországi utazára.

Az emlékév hazai programjainak mind szélesebb körben való megismertetése érdekében az MT Zrt. több tanulmányutat is szervezett, illetve szervez osztrák újságírók részére.

[ittohn.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »