Vendéglátóhely.hu

Ahol a brit utazók pénze többet ér

Hírszerkesztő , 2009. február 3. 11:09

A turisztikai szakma egyik legelismertebb és legnagyobb online közösségi portálja, a Travelmole tavaly novemberben végzett, január végén publikált kutatása szerint a britek Magyarországon és a Cseh Köztársaságban járnak a legjobban, ha utazásra szeretnének költeni.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviseletének „Luxury for less” (Luxus kevesebbért) című sajtóközleménye nyomán számos brit magazin ösztönözte a brit utazókat arra, hogy a gazdasági válság ellenére ne adják alább utazási igényeiket, válasszák az olcsóbb, különleges és még felfedezésre váró közép-kelet-európai országokat, pl. Magyarországot, ahol pénzük többet ér.

A Travelmole felmérésben most egy konkrét fogyasztói kosár árait hasonlították össze a britek által kedvelt úti célokban. A Top 5 úti cél között mindössze két európai ország szerepel.
Hazánk tehát ismét jól vizsgázott az ár-érték arányt tekintve Nagy-Britanniában, amelynek idén talán minden eddiginél is nagyobb jelentősége lehet. A Travelmole teljes cikke az alábbi link alatt olvasható: http://www.travelmole.com

Az 5 legkedvezőbb ár/érték arányú úti cél:

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »