Vendéglátóhely.hu

Az Egyesült Államokban népszerűsítette a magyar fővárost a BTH

Hírszerkesztő , 2008. március 6. 23:18

A nyolc európai partnervárossal és hat ország nemzeti idegenforgalmi hivatalával közösen indított, immáron harmadik amerikai szakmai road show keretében a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. ezúttal a nagyobb déli városokat, Tampát, Houstont, Dallast és Atlantát célozta meg.

[MTI] A szervezet csütörtöki közleménye szerint február 25. és 28. között a BTH Budapest turisztikai népszerűsítése érdekében kampányolt a Stars of Central Europe nevű nemzetközi együttműködés keretében.

A szakmai prezentációs körúton több mint 320 meghívott, kifejezetten Európára specializált programértékesítő iroda vett részt. A nyolc európai város - Bécs, Berlin, Budapest, Drezda, München, Pozsony, Prága, Salzburg - turisztikai hivatalainak promóciós előadásai mellett a kampánykörúthoz csatlakoztak amerikai tour operator cégek is, amelyek az európai régióba szervezett kész programajánlataikat ismertették.

A közlemény szerint Budapest iránt kifejezetten intenzív érdeklődés mutatkozott a cégek részéről. Az amerikai turisztikai szakma tájékozott a magyar fővárosról, a legtöbben jól ismerik Budapestet és turisztikai kínálatát.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »