Vendéglátóhely.hu

Balaton, a Fesztiváltenger

Hírszerkesztő , 2010. március 4. 14:44

Ezer program, ezer titkot rejtő, ezerarcú táj: rabul ejti az embert – itt élőt és ide vágyó, kíváncsi turistát egyaránt. Ki miért is szereti a Balatont? A nyári szabadság, az egymást érő fesztiválok éppúgy a Balatont jelentik, mint a természet csodálatos békéje, vagy a Balaton-felvidéki tanúhegyek felejthetetlen panorámája.

Érkezzék családosan vagy egyedül, a Balaton régióban mindenki megtalálja a kedvére valót: a fiatalságot a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum várja, gazdag üdülési ajánlatokat kínál a Balatontourist Zrt., pihentető és aktív felüdülést ígér a balatonkenesei Hotel Marina-Port****, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park pedig izgalmas kirándulásokkal csábítja a természet szerelmeseit.

A Balaton Turizmus Kártya kedvezményeket biztosít pihenéshez, nyaraláshoz, amelyekhez a hasznos információkat a régió Tourinform irodái biztosítják.

Zamatos badacsonyi borok hozzák el a régió ízeit – képviselve az egyedülálló balatoni borkultúrát.
A Nyugat-Balaton térsége, Hévíz, Balatonboglár, Balatonlelle, Siófok, Balatonfüred és Fonyód szintén bemutatkoznak a standon – felvonultatva a sokszínű balatoni települések nyújtotta lehetőségeket: a napsütötte strandokat, welness szállodáik kínálatát, a gyógyfürdők melegét és nem utolsó sorban a balatoni fesztiválok kavalkádját.

[www.gyereabalatonra.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »