Vendéglátóhely.hu

Bio-halcsali

Hírszerkesztő , 2008. február 27. 22:34

Utolsó vacsora elnevezéssel kizárólag természetes alapanyagokból készült halcsalit készít és hoz rövidesen forgalomba a rétimajori (Fejér megye) Aranyponty Halászati Zrt.

[MTI] A horgászáshoz használatos biocsali előállításával az Európai Unió szigorú takarmánytörvényének tett eleget a vállalkozás, mivel az uniós jogszabály már pontosan szabályozza, hogy milyen alapanyagokat lehet felhasználni a tápok készítésénél - mondta el az MTI-nek Lévai Ferenc, a cég elnök-vezérigazgatója .
Az Utolsó vacsorát 3 kilogrammos vödrökben hozzák majd forgalomba, még a tavaszi horgászidény megkezdődése előtt.

Az Aranyponty - amellett, hogy 1500 hektáron haltermeléssel foglalkozik - a "több lábon állás" érdekében öko-, gasztronómiai- és horgászturizmussal bővítette tevékenységi körét.
Horgászközpontot alakított ki, azok számára pedig, akiket nem vonz a halfogás, wellnesközpontot létesített. Rétimajorban hosszabb időt is eltölthetnek a horgászat és a természet kedvelői, a vállalkozás moteljében ugyanis összkomfortos szálláshelyeket kínálnak a vendégeknek.
A horgászközpont télen-nyáron jelentős forgalmat bonyolít le. Nincs akadálya annak sem, hogy a horgászok a legnagyobb hidegben is hódolhassanak hobbijuknak, az egyik tavat a közeli termálkút vízével "fűtik".

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »