Vendéglátóhely.hu

Business Travel Show

Hírszerkesztő , 2008. október 9. 13:04

Az idén hatodik alkalommal, október 15-16-án rendezik meg az üzleti utazók és utaztatók rendezvényét, a Business Travel Show-t (BTS) - közölte a szervező Turizmus Kft.

[MTI] A VI. Business Travel Show alkalmával csaknem 100 kiállító - szálloda, utazási iroda, légitársaság és más turisztikai szolgáltató - mutatkozik be a vállalati (corporate) vásárlóknak. A látogatók számára ingyenes – csak regisztrálniuk kell magukat - rendezvényre mintegy 3.000 érdeklődőt várnak. Négy csoportban külföldiek - közöttük német, francia, skandináv és orosz szakmai vevők – is felkeresik a BTS-t, ők a Magyar Turizmus Zrt. és a Malév Zrt. meghívására érkeznek Magyarországra.

A rendezvényt szakmai program is kíséri. Október 15-én az érdeklődők első kézből tájékozódhatnak az üzleti utazás és utaztatás legfontosabb és legújabb trendjeiről. Október 16-án a tervezett, nagy befogadóképességű kongresszusi központok beruházóival hallhatnak panelbeszélgetést.

A közlemény szerint évtizedekig várt a szakma egy nagy, budapesti kongresszusi központra, és most lehet, hogy rövid időn belül két, 4.000-5.000 fő kapacitású létesítménnyel gazdagodik a magyar főváros. A konferencia olyan kérdéseket boncolgat, mint például: Elbír-e két hasonló központot Budapest?

Létrejöhet-e a megtöltésüket segítő fővárosi kongresszusi iroda? Mire számít a Hungexpo Zrt., a jelenlegi legnagyobb kongresszusi helyszín működtetője?

A beszélgetésen részt vesz a SYMA Sport- és Rendezvényközpont, a Hungexpo Zrt., az Atlantis Congress and Events Hall Kft. (Tüskecsarnok), a Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. (BTH), a Magyar Turizmus Zrt. és az Országos Idegenforgalmi Bizottság képviselője.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »