Vendéglátóhely.hu

Európa vezető hivatásturisztikai szakemberei Budapesten

Hírszerkesztő , 2010. július 1. 23:31

2010. június 24-27. között Budapesten került megrendezésre a CONFEC blue workshop. A McLean Events International által szervezett konferencia- és rendezvényszervezői fórum a kontinentális Európa vevői és eladói számára teremtett lehetőséget az üzletkötésre.

Korábban 2007-ben adott otthont a magyar főváros hasonló rendezvénynek. Idén a 17 ország eladói és 26 ország vevői június 25-én a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésében egy gálavacsorán vettek részt, amelyen a Zrt. nevében Szűcs Balázs marketingigazgató mondott köszöntőt. Az est során a 240 meghívottat karikaturista és homokanimációs előadás szórakoztatta, valamint a vendégek jazz zene kíséretében élvezhették a magyar vendégszeretetet.

A workshop - amelynek megrendezéséért számos európai város verseng - kiváló lehetőséget teremtett arra, hogy a kontinens vezető hivatásturisztikai szakemberei megismerjék Budapest üzleti turisztikai kínálatát.

A CONFEC-ről bővebb információ az alábbi link alatt olvasható: http://www.mcleaneventsinternational.com/events/ConfecBlue2010/about/

 

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »