Vendéglátóhely.hu

Hivatásturisztikai kiadvány Magyarországról

Hírszerkesztő , 2008. március 11. 22:00

Különkiadványt jelentetett meg Magyarországról a cseh MICE Central and Eastern Europe hivatásturisztikai szaklap a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) közreműködésével.

[MTI] Az Európa-szerte 4.000 példányban megjelenő kiadvánnyal tovább bővült a Magyarországot bemutató szakmai kiadványok választéka.

Az angol nyelvű, 44 oldalas, igényes kiadvány Magyarország hivatásturisztikai kínálatáról nyújt átfogó képet a szakma képviselőinek. Tematikájában az egyre népszerűbb vidéki helyszíneknek kiemelt figyelmet szentel, így a balatoni régiónak, és Debrecen, Visegrád bemutatásának.

Egyenlőre nem töltik be az izraeli külképviselői munkakört, mert ugyan a szakmai bizottság valamennyi jelentkezőt – akinek a pályázata formailag megfelelt a követelményeknek – személyesen meghallgatta, azonban nem volt olyan jelölt, aki minden szempontból megfelelt volna az MT Zrt. által előírt feltételeknek.
A társaság ezért eredménytelennek nyilvánította a pályázatot. A Magyar Turizmus Zrt. folytatja a legalkalmasabb jelölt keresését.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »