Vendéglátóhely.hu

Ismét megjelenik a Várak, kastélyok, kastélyszállodák című kiadvány

Hírszerkesztő , 2010. október 7. 11:25

A Magyar Kastélyszállodák Egyesületének megújult vezetése (MKE) október 6-án mutatkozott be egy sajtótájékoztatóval egybekötött fogadás keretében, Budapesten.

A rendezvényen mondott beszédében Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. Piac- és Termékmenedzsment Irodájának vezetője hangsúlyozta, hogy a kulturális turisztikai attrakciók népszerűsítése az MT Zrt. belföldi és külföldi kommunikációjában egyaránt fontos szerepet játszik. A hazai kulturális turisztikai kínálat lényeges elemei a várak és kastélyok, amelyek széles rétegből váltanak ki érdeklődést. Ezek további népszerűsítése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. évek óta együttműködik a Magyar Kastélyszállodák Egyesületével.

2009 tavaszán jelent meg először az MT Zrt. és az Egyesület Várak, kastélyok, kastélyszállodák című, 44 oldalas kiadványa, amely magyar, német, angol és orosz nyelveken hívta fel a figyelmet a látogatható várakra, kastélyokra, valamint a kastélyszállodákra. A brosúra magyar nyelvű, aktualizált változata a napokban kerül újranyomása, és várhatóan október végén jelenik meg.

A magyarországi kastélyok népszerűsítése érdekében továbbá, az MT Zrt. rendszeresen szervez olyan belföldi és nemzetközi tanulmányutakat újságírók és utazásszervezők részére, amelyeknek egyik állomása valamely kastélyszálló. A Társaság ezen kívül saját kommunikációs csatornáin keresztül folyamatosan népszerűsíti a kastélyokban zajló rendezvényeket, fesztiválokat és kiállításokat is.

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »