Vendéglátóhely.hu

Kedvezményes szállás és kulturális programok a Tisza-tavi régióban

Hírszerkesztő , 2009. március 2. 22:18

A Tisza-tó a Kulturális Turizmus Éve kampányév keretében kiemelten foglalkozik az élő hagyományokkal és ősi mesterségekkel, mely akcióhoz számos kiállító és kézműves műhely csatlakozott.

Idén az ide látogató vendégek kedvezményesen vehetnek részt a Tisza-tavi kulturális életben, próbálhatják ki a népi hagyományokra épülő mesterségeket. Bejárhatják az ősi Tisza-tavi mesterségeket bemutató Tiszavirág Ártéri Sétautat, vagy a Tisza-tavi természeti értékeket ismertető Tisza-tavi Vízi Sétány és Tanösvényt.

A Tisza-tavi régióban a Kulturális Turizmus éve jegyében közel 100 szálláshely várja kedvezményes kulturális ajánlattal a vendégeket. 2 éjszaka áráért 3-at, 3 éjszaka helyett pedig 4 éjszakát tölthetnek el az ideérkezők és minden foglaláshoz ajándékba kapnak egy kulturális programot, legyen az egy fazekas bemutató vagy a bőrműves alkotóház megtekintése.

A csatlakozott szálláshelyeket megtalálja a kultura.itthon.hu oldalon, a kedvezményes kulturális programokat a www.tiszatoinfo.hu oldalról töltheti le.

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »