Vendéglátóhely.hu

Közbeszerzés a bor és a borturizmus reklámfilmjeire

Hírszerkesztő , 2008. november 18. 9:51

A magyar bor és a borturizmus imázsfilmjeinek az elkészítésére gyorsított tárgyalásos közbeszerzést írt ki az Agrármarketing Centrum - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

[MTI] A felhívás több film elkészítésére szól. Először 7-10 perc terjedelemben kell bemutatni filmen a bortermelést és a fontosabb borvidékeket, majd ennek kell készíteni egy rövidebb, 2-3 perces változatát is.

Mind a 22 borvidékről készül egy 2-3 perces PR-film, majd pedig ezekről egy-egy 60, illetve 30 másodperces spot is. Feladat egy zenei aláfestésű 5 perces film, amely a magyar bortermelést általánosságban mutatja be, illetve egy olyan anyag, amely a Wines of Hungary honlapra kerül fel. A hanganyagok magyar és angol nyelven készülnek.

A megkötendő szerződés alapján a teljesítés december 15-én kezdődik, és jövő év november 15-én fejeződik be. A megvásárolandó tenderdokumentáció ára 65 ezer forint.

Az ajánlattevőnek az elmúlt három lezárt üzleti év közül legfeljebb egyben lehet negatív a mérlege. Referenciaként az elmúlt három év legjelentősebb munkáit kell bemutatni, ezek között kell lennie egy legalább nettó 10 millió forintba került PR-filmnek. Az ajánlattevőnek "rendelkeznie kell" legalább egy-egy rendezővel, szerkesztővel, gyártásvezetővel és operatőrrel.

Az ajánlatok beadási határideje november 20. Az ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlatot fogadja el. Az Agrármarketing Centrum november 24-ig közli, hogy kik jutottak tovább a második fordulóba.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »