Vendéglátóhely.hu

Ma zárja kapuit a FREE Münchenben

Hírszerkesztő , 2009. március 2. 23:50

Február 26-án új név alatt és új megjelenéssel indult Münchenben a FREE (Freizeit, Reisen, Erholung), korábban CBR, Bajorország legnagyobb turisztikai kiállítása. A vásár a korábbi évekhez képest az élményközpontúságra fektette a hangsúlyt. Teljesen új téma idén a lovaglás, amely külön csarnokot kapott.

A 63 országból érkezett 1600 kiállító 75 ezer négyzetméteren mutatja be ajánlatait március 2-ig, a várhatóan 100.000 vásárlátogatónak. A vásár idei díszvendége Ciprus.

Magyarország, az új turisztikai arculat jegyében felállított, 100 m2-es standjával képviseltette magát a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében, amelyen összesen 12 magyar kiállító vett részt informátorral, illetve kiadványokkal.

A magyar stand attrakciói között kürtöskalács-látványpékség és tojásfestés bemutató is szerepelt. A standdal szemben a Karikás csárda Bugacpusztáról várta hagyományos magyar ínyencségekkel a látogatókat.

A vásár 5 napja alatt Magyarország többször vendégszerepel a Bayrischer Rundfunk nagyszínpadán Rubik kocka bemutatóval.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a Társaság Budapest kedvezményes ajánlataira a vásár előtt és alatt, február 1. és 28. között metrókocsikban kihelyezett A2-es méretű Budapest Winter Invitation plakátokkal hívta fel a figyelmet.

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »