Vendéglátóhely.hu

Magyar befektetői érdeklődés a győri gyógyszálló-beruházás iránt

Hírszerkesztő , 2007. november 12. 17:47

Magyar befektetői érdeklődés mutatkozik a győri gyógyszálló-beruházás iránt - mondta Horváth Cs. Attila, a Rába Quelle Fürdőt működtető kft. általános igazgatója a hétfői sajtótájékoztatón az MTI érdeklődésére.

[MTI] Tájékoztatása szerint a szolgáltatások teljes körűvé tételéhez szükség van gyógyszállóra az élmény- és termálfürdő közelében. A befektető kilétéről egyelőre nem nyilatkozott, annyit azonban elmondott, hogy 200-250 szobás létesítményben gondolkodnak. A négycsillagos szálló beruházási költsége akár 4 milliárd forintra is rúghat.

Horváth Cs. Attila szólt a legutóbbi fejlesztésről, amelynek keretében bővítették a szauna-kertet, sóbarlangot létesítettek, új infrakabint, továbbá aromaterápiás szaunát építettek be. Beszereztek speciális pihenőágyakat, masszázsfoteleket és új melegített pihenőpadot is. A vendégek kényelmét szolgáló fejlesztésre mintegy 20 millió forintot költöttek.

A Rába Quelle Kft. négy év alatt összesen mintegy 400 millió forintot invesztált a szolgáltatások színvonalának fenntartására, jobbítására - közölte Horváth Cs. Attila.

Az általános igazgató kitért arra, hogy a közeljövőben szeretnék a fürdőt bővíteni: fedett medencében gondolkodnak, hogy az évente közel félmilliós vendégforgalmat bonyolító létesítményben az úszni vágyók is hódolhassanak kedvtelésüknek. Erről tárgyalásokat folytatnak a tulajdonos önkormányzattal és a Pannonvíz Zrt.-vel.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »