Vendéglátóhely.hu

Magyarország különleges ételei a Travel Channelen

Hírszerkesztő , 2011. április 8. 13:56

A világhírű Travel Channel április 7-én Magyarországot mutatta be Bizarr Foods (bizarr ételek) c. sorozatában. A Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviseletének szakmai iránymutatásával készült összeállításban, a forgatócsoport és sztárriportere nagyon szép képekkel és igen dicsérő kísérő szöveggel ismertette hazánk gasztronómiai specialitásait.

Meglátogattak Szabolcsban egy roma családot, ahol egy disznóvágást mutattak be, majd a Balatonon a halászléfőzés titkát tanulták meg. Csepelen egy falatozó-büfében néztek szét, ahol volt főtt kolbász, sült hurka mustárral és házi kenyérrel, valamint csülök párolt káposztával. Budapesten a kelet-európai zsidó ételek kerültek fókuszba: a nézők a Fülemüle és a Rosenstein étterem speciális zsidó hagyományok szerint készült ételeit ismerhették meg. Budapesti záróakkordként a forgatócsoport a Bock bisztróba látogatott el.

A Travel Channel film az alábbi linken érhető el: http://www.google.com/search?hl=en&q=andrew%20zimmern%20hungary&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbs=vid:1&source=og&sa=N&tab=wv

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »