Vendéglátóhely.hu

"Mandula Ünnep 2009" – Szezonnyitó rendezvénysorozat a Balaton régióban

Hírszerkesztő , 2009. április 20. 17:28

A Magyar Turizmus Zrt. a Kulturális Turizmus Évében kiemelt feladatának tartja a hazai sokszínű kulturális kínálat népszerűsítését. Április 17-19. között Dr. Róna Iván, a Zrt. vezérigazgatójának fővédnökségével rendezték meg a Balaton régió szezonnyitó "Mandula Ünnep 2009" rendezvénysorozatát, amelynek megnyitójára április 17-én, Alsóörsön került sor.

Az öt község - Alsóörs - Csopak - Felsőörs - Lovas – Paloznak közös rendezvénye 2007-ben indult útjára, hogy a hagyományteremtő céllal összeállított programok során a vendégek megismerjék a települések értékeit, természeti adottságait, borait és gasztronómiáját. Az érdeklődőket bor-, horgász-, valamint halfőző versennyel és további színes programkínálattal várták.

A Balaton régió sokkal több, mint egy nyári strandolás. Magas színvonalú szálláshelyek, igényes éttermek, kulturális programok, széles körű aktív kikapcsolódási lehetőségek, kellemes borok, és még lehetne sorolni a végtelennek tűnő sort, miért érdemes a Balaton régióba jönni.

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága április 16-án mutatta be sajtótájékoztató keretében a „Balaton7” elnevezésű rendezvénysorozatot, amelynek keretében a Balaton régió elő- és utószezonban nyújtott aktív és passzív szabadidős programlehetőségeinek, a hűvösebb, esősebb időben is igénybe vehető programjainak gazdag tárházát gyűjtötte össze és mutatja be a Társaság.

További információ: www.gyereabalatonra.hu

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »