Vendéglátóhely.hu

Már több mint 1000 vendéglátóhely csatlakozott a 4. Torkos Csütörtök akcióhoz!

Hírszerkesztő , 2009. február 17. 8:37

A Magyar Turizmus Zrt. felhívására már több mint 1000 vendéglátóhely csatlakozott az idei Torkos Csütörtök akcióhoz. A Társaság még mindig fogadja a további vendéglátóhelyek jelentkezését, egészen február 24-én 12:00-ig lehet regisztrálni a www.menjunkenni.hu honlapon.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. 2009-ben, a Kulturális Turizmus Évében is megrendezi az immár hagyománnyá vált Torkos Csütörtök akciót. Az esemény jól illeszkedik a Kulturális Turizmus Évéhez, hiszen a kampányév öt fő termékcsoportjának egyike a bor és gasztronómia. 2009-ben – a néphagyományon alapuló, a Hamvazószerdát követő napon zajló – Torkos Csütörtök február 26-ára esik.

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy február 26-án egész nap ’a la carte’ kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak. A csatlakozás feltétele az azon a héten és előző héten használt ’a la carte’ étlap és itallap megtartása és az ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁSRA együttesen adott 50%-os kedvezmény. Idén külön erre az alkalomra készített úgynevezett „Torkos Csütörtök”, azaz szűkített menüsorral az akcióban részt venni NEM lehet. A Torkos Csütörtök sikerét idén ismét segíti a METRO áruházlánc akciója, amelynek keretében a programhoz csatlakozott partnerei számára kedvezményeket nyújt az élelmiszervásárlásból.

A torkoskodási akcióban való részvételt a MÁV-START Zrt. is jó lehetőségnek tartja, ezért a tavalyihoz hasonlóan idén is lesz lehetőség fél áron torkoskodni az Utasellátó étkezőkocsikban. Szintén a tavalyi sikerre való tekintettel a budapesti GILDA MAX mozgásközpontok kezdeményezésére 2009-ben is lesz Mozgós Péntek akció. Az akció keretében február 27-én fitnesz-, kondi- és wellness-termek, mozgásközpontok, uszodák, sportlétesítmények, szállodák sport-, wellness-, spa- és egészségközpontjai a napi belépő árából 50% kedvezményt biztosítanak az előző napon torkoskodó vendégeknek.

Annak érdekében, hogy minél többekhez eljusson az akció híre és a csatlakozott vendéglátóhelyek listája, a Magyar Turizmus Zrt. tájékoztatást ad a Torkos Csütörtökről és az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek elérhetőségeiről a január 30-án megjelenő Itthon otthon van turisztikai mellékletben, amely behúzásra kerül a Magyar Nemzet, Világgazdaság, Népszava, Vasárnapi Hírek, Hölgyvilág, Fanny és RTV részletes lapokba, valamint elérhető a Tourinform irodákban. Az érdeklődők, a Népszabadság február 12-én megjelenő Torkos Csütörtök különszámában is értesülhetnek az akció részleteiről. A csatlakozott vendéglátóhelyek listája a www.menjunkenni.hu honlapon is elérhető.

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »