Vendéglátóhely.hu

Négycsillagos hotel és élményfürdő nyílik Budapesten az ősszel

Hírszerkesztő , 2008. február 21. 0:50

Közép-Európa legnagyobb fedett élményfürdője és a négycsillagos superior Ramada Plaza szálloda szerkezetkész állapotba került és elkezdődtek a belső munkálatok; a beruházás összértéke 17 milliárd forint - közölte Kelecsényi Ágnes, a szálloda marketing és értékesítési igazgatója az épület bokrétaünnepségén szerdán Budapesten.

[MTI] A beruházó, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Interestate számításai szerint az összeg 8-10 év alatt térül meg.

A létesítmény üzemeltetését a 2006-ban alapított Aquaworld Szálloda és Élményfürdő Zrt. végzi. Az üzemeltető és a beruházó társaság tulajdonosai belföldi és külföldi cégek valamint belföldi magánszemélyek. A szállodát és az élményfürdőt az üzemeltető társaság szakmai menedzsmentje irányítja, a komplexum csaknem 350 embernek biztosít majd munkalehetőséget.

A komplexum műszaki átadásának ideje 2008. július, a nagyközönség előtt várhatóan 2008 őszén nyitja meg kapuit.

A Ramada Plaza - Aquaworld komplexum Budapest Pest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd szomszédságában, mintegy 8,6 hektáros területen fekszik.

A szállodában 309 szobát, lakosztályt és apartmant alakítanak ki, 1.000 fős konferenciaközpont, spa, wellness és fitnesz részleg épül, valamint éttermeket, bárokat és szórakoztatóközpontot építenek. A szálloda franchise szerződést kötött a Wyndham Hotel Group tulajdonában lévő Ramada International szállodalánccal.

Kelecsányi Ágnes elmondta: Közép-Európa legnagyobb fedett vízibirodalma egyszerre 1.800 vendéget fogad, egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magas óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek között szörfmedence -, 11 csúszda, több szauna, nyáron pedig strand várja a látogatókat.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »