Vendéglátóhely.hu

Nyílt Hétvége a hazai golfklubokban

Hírszerkesztő , 2010. április 19. 22:34

A Magyar Golf Szövetség idén harmadszor szervezi meg az egyre nagyobb érdeklődéssel kísért Nyílt Hétvége rendezvényét. Az április 24-25-én, egy teljes hétvégén át zajló esemény során az ország összes golflétesítményében bemutatóval egybekötött ingyenes golfórára várják a golf iránt érdeklődőket. A rendezvény célja, hogy minél szélesebb rétegekkel sikerüljön megismertetni ezt a gyönyörű sportot, és egyúttal eloszlatni a golffal kapcsolatban élő téves előítéleteket.

A magyar golfélet minden szereplője ismét egységesen áll az akció mögé a közös cél érdekében, hogy április utolsó hétvégéjén sok-sok jövőbeni új golfozó fedezhesse fel a játék szépségét. A részvételhez szükséges előzetes regisztrációt a rendezvény megújult honlapján, a www.agolfmindenkie.hu weboldalon tehetik meg az érdeklődők.
A Magyar Turizmus Zrt. fontos feladatának tekinti a golfturizmus népszerűsítését, ezért a Zrt. a szervezőkkel együttműködésben saját promóciós eszközein keresztül népszerűsíti az eseményt. A nemzeti turisztikai marketingszervezet többek között a http://golf.itthon.hu/ oldalán, valamint az MTV 1-es csatornáján, az Itthon otthon van c. belföldi turisztikai programajánlóban is felhívja az utazók figyelmét a hétvégi eseményre.
 

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »