Vendéglátóhely.hu

Takarítsuk együtt Budapestet! - 2009. május 15.

Hírszerkesztő , 2009. április 30. 18:30

A turisztikai szakma idén is összefog annak érdekében, hogy Budapest utcái, parkjai tisztábbak, rendezettebbek legyenek. A Magyar Turizmus Zrt., a Szeretem Budapestet Mozgalom és a budapesti szállodák 2009. május 15-ére takarítási akciót hirdetnek, amelyre várják a csatlakozó szolgáltatók jelentkezését.

A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt feladatának tekinti a szolgáltatók és a lakosság vendégbarát szemléletének erősítését. A szemléletformálás jó eszközei a takarítási akciók, amelyek hozzájárulnak a környezeti kultúra javításához, a turisták által is látogatott településrészek barátságossá tételéhez.

A május 15-i akcióra a Magyar Turizmus Zrt. várja azon budapesti múzeumok, kulturális intézmények, szállodák, éttermek és más turisztikai szolgáltatók jelentkezését, amelyek vállalják, hogy ezen a napon vagy a hétvégén megtisztítják környezetüket. A hulladékot nagyméretű szemeteszsákokba kell összegyűjteni, elszállításukról május 18-án a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. gondoskodik.
Az akcióban aktív részt vállalnak a Szeretem Budapestet Mozgalom aktivistái, a Magyar Szállodaszövetség, a Magyar Turizmus Zrt., a Főkert Zrt., a Budapest Gyógyfürdői Zrt., a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., az Ifotech Kft., a Market Építőipari Zrt. és a Tisztaváros Kft. munkatársai is.

A jelentkezéshez az alábbi adatokat szükséges megküldeni a kultura@itthon.hu e-mail címre 2009. május 13-ig.

- Intézmény neve:
- Fenntartó neve:
- Az intézmény címe:
- Kapcsolattartó neve:
- Kapcsolattartó telefonszáma:
- Kapcsolattartó email címe:
- Az elszállítandó zsákok várható mennyisége:
- Az elszállítandó zsákok pontos helye (cím, kapu):

Csatlakozzon Ön is, takarítsuk ki együtt Budapestet!

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »