Vendéglátóhely.hu

Új elnök a Tourinform Szövetség élén

Hírszerkesztő , 2008. november 5. 15:50

A Tourinform Szövetség tisztújító közgyűlése új elnöknek Bocsi Andreát, a dunaújvárosi Tourinform iroda vezetőjét választotta meg - tájékoztatott a szövetség kedden közleményben.

[MTI] A hétfői közgyűlésen a leköszönő elnök, Halász Klára beszámolójában kifejtette: az idén jelentős előrelépés történt a Magyar Turizmus Zrt., a Tourinform irodák és a Regionális Marketing Igazgatóságok közötti, illetve az egyéb turisztikai szakmai szövetségek közötti koordinációban.

A leköszönő elnök sikerként könyvelte el a Tourinform irodák hosszított nyári nyitva tartásának elősegítése, illetve a turisztikai desztináció menedzsment témakörben történt egyeztetést.

A beszámolót követően módosították a szövetség alapszabályát, amelynek során a "célkitűzések" a Tourinform irodák hosszított nyári nyitva tartásának elősegítésével, illetve a turisztikai desztináció menedzsmenttel (tdm-mel) kapcsolatos feladatokkal bővültek, illetve változtak a taggá és pártoló taggá válás feltételei, szélesebb társadalmi bázist biztosítva a szövetségnek.

A Tourinform Szövetség közgyűlése új elnöknek Bocsi Andreát, alelnöknek pedig Glózik Klárát, a békés megyei Tourinform vezetőjét, valamint Pintérné Kanyó Juditot, a szécsényi Tourinform iroda vezetőjét választotta. A tagok - munkája és érdemei elismerése mellett - egyhangú szavazással választották meg Halász Klárát a szövetség tiszteletbeli elnökének.

Az új elnök székfoglaló beszédében elmondta: programjának fő elemei közé tartozik az előző elnökség által kialakított értékek és vívmányok figyelembevételével a szövetség érdekképviseleti jellegének és tekintélyének növelése, a tagság aktivizálása és továbbképzése, sikeres pályázati részvétel, és a tdm-mel kapcsolatos feladatok.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »