Vendéglátóhely.hu

Újabb nagyszabású rendezvény a 20 éves határnyitás alkalmából Németországban

Hírszerkesztő , 2009. szeptember 17. 14:46

Szeptember 12-én, Potsdam történelmi városrészében került megrendezésre egy, a magyar és a német kajak-kenu válogatott közti barátságos verseny. A világ két legjobb csapata a város központjában, egy külön erre az alkalomra feltöltött városi csatornában mérte össze a tudását.

A versenyek közti szünetekben a majd 10.000 vendég megismerkedhetett Magyarország turisztikai kínálatával, színpadi beszélgetések, turisztikai stand és az óriáskivetítőn játszott image filmek segítségével. A rendezvényről több német média is élőben jelentkezett be.

A nagyszabású eseményt egy gálavacsora zárta, amelyen a rendezvény két fővédnöke, Peisch Sándor nagykövet és Matthias Platzek, Brandenburg tartomány miniszterelnöke tartott ünnepi beszédet.

Az MT Zrt. németországi külképviselete egész évben kiemelten kezeli a határnyitás 20 éves évfordulóját, így más akciók mellett, 2009-ben több mint 30 újságíró járt már Magyarországon a Társaság meghívására. A tanulmányutak nyomán számos cikk született, bemutatva a 20 éve, a turisztikai kínálatban történt fejlődést, változásokat.

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »