Vendéglátóhely.hu

"VizesKEDDj észak" - keddenként 50 százalékos kedvezmény Észak-Magyarországon

Hírszerkesztő , 2008. szeptember 3. 15:24

VizesKEDDj Észak-Magyarországon - címmel turisztikai kampányt indított az észak-magyarországi régióban a Magyar Turizmus Zrt. - tájékoztatott a társaság regionális marketing-irodájának sajtószóvivője.

[MTI] Szeptemberben Észak-Magyarországot helyezte a Vizek Éve kampány középpontjába az MT Zrt. annak érdekében, hogy a térségbe csábítsa a hazai utazóközönséget. A "VizesKeddj" keretében 12 étterem és 3 fürdő kínálja féláron keddenként a szolgáltatásait. Utóbbiak Egerben, Mezőkövesden és Miskolctapolcán - közölte Sárközi Judit.

Az akcióra a Magyar Turizmus Zrt. az ország több pontján elhelyezett 30 db óriásplakáttal hívja fel az érdeklődők figyelmét - tette hozzá.

Mint elmondta az óriásplakáton az egri vízilabdacsapat 4 játékosa - Szécsi Zoltán, Biros Péter, Varga II. Zsolt és Hegedűs Gábor - csábítják Észak-Magyarországra az utazókat. A híres sportolók mellett a régió neves fürdői is szerepelnek a transzparenseken.

Ugyanakkor az észak-magyarországi régióban 53 szálláshely kínál egész szeptemberben kedvezményes ajánlatokat a Vizek Éve akció keretében.

Az ajánlatban szerepel a 3=4 akció, melynek keretében hétfőtől csütörtökig a csatlakozott szálláshelyeken a negyedik éjszakát ajándékba kapják a szállást foglaló vendégek.

Az ajánlatokat tartalmazó füzet a Tourinform-irodákban, továbbá a Vizek Évéhez csatlakozott szolgáltatóknál szerezhető be, illetve a szolgáltatók listája a www.vizekeve.hu, valamint a www.nordtur.hu oldalakon érhető el - mondta a referens.

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »