Vendéglátóhely.hu

Vízum nélkül Szerbiából

Hírszerkesztő , 2009. december 18. 23:40

A Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. Szerbia és Magyarország között az első vízumkényszer-mentes nap apropóján 2009. december 19-én, szombaton tanulmányúton fogadja a szerbiai (elsősorban délvidéki) utazási szakembereket, touroperátorokat, újságírókat, a turisztikai szakemberképzésben tevékenykedőket, egyszóval mindazon prominens személyeket, (kb. 50 főt), akik a vízumkényszer eltörlése után a két ország közötti turistaforgalom fellendítéséért tenni akarnak.

A rendezvény résztvevőit köszönti Dr. Tokaji Ferenc, a Dél-alföldi Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnöke, valamint Tóth Károly önkormányzati képviselő, a Szeged Városért Közalapítvány elnöke. A Szeged és Szabadka városok közötti turisztikai együttműködéseket Mihály Illés, a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője ismerteti. A vendégek meglátogatják az épülő „Napfényfürdő Aquapolis Szeged” beruházást és a felújítás alatt álló Hunguest Hotel Forrás szállodát, valamint a belvárosi Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőt.

A szerbiai turisztikai kapcsolatok erősítését a Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság is kiemelten fontosnak tartja. Ennek jegyében részt vesz a rendezvényen Gulyás Péter az RMI igazgatója is.

[itthon.hu]

Legfrissebb híreinkRSS

További hírek »