Vendéglátóhely.hu

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

8500 Pápa,
Várkert út 5

Szeretettel várjuk Magyarország egyik legszebb barokk kisvárosának fürdőjébe, hiszen itt mindent megtalál, ami a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez kell. A Várkertfürdő 10 medencéjével, 4 óriás –és 2 gyermekcsúszdájával felejthetetlen élményeket kínál a család valamennyi tagjának. A strand pancsolója és a játszótér a legkisebbek, míg a vegyes élménymedence és a csúszdák a nagyobb gyermekek körében kedveltek. A strandon napozódomb és homokos sportpályák is várják a vendégeket.

A termálfürdő a feltöltődésre vágyókat és a wellness szerelmeseit várja, felső szintjén szauna-világgal, ahol a finn –, fényterápiás- és infraszauna mellett gőzkabin és masszázsszolgáltatások, szépségszalon, szolárium, fittnessterem és fallabda pálya is várja a vendégeket. Az élmény- és ülőmedence víz alatti hátmasszázs padjaival, gejzírjeivel és sodrófolyosójával, valamint a fény- és hangelemekkel felszerelt fekete lyuk csúszdával valamennyi korosztály fürdőzésének kedvelt színhelyei.

Az uszoda úszó- és tanmedencéje nemcsak az úszni vágyókat várja, hanem a babákat is, akik babaúszás során ismerkedhetnek a vízzel és az úszással.

A 2008 tavaszán Pápai Gyógy –és Termálfürdő néven gyógyfürdővé minősített komplexum gyógyászatán OEP által finanszírozott reumatológiai, fizioterápiás és mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés működik. A mozgásszervi betegségben szenvedők gyógytornával (vízi és szárazföldi), gyógymasszázzsal és fizikoterápiával segíthetik gyógyulásukat.

A Várkertfürdő barátságos áraival és magas színvonalú szolgáltatásaival egész évben várja a megújulni és gyógyulni vágyó vendégeket!

Várkertfürdő…az elérhető pihenés
 

Elérhetőségek

Telefon: (06 89) 512 600
Fax: (06 89) 512 601
Mobil: (06 70) 619 8424

E-mail cím: info@varkertfurdo.hu
Internet cím: http://www.varkertfurdo.hu

Szolgáltatások

wellness-fitness, aquapark, gyógyfürdő, fodrászat, Kondicionáló terem - SportCentrum, kozmetika, masszázs, önkiszolgáló étterem, strand, szauna, szolárium, tangentor, uszoda

Nyitvatartás

Uszoda: 6.00-22.00 Termálfürdő: 9.00-21.00 Strand: 9.00-20.00

Térkép

Képek