Vendéglátóhely.hu

Gastland M1 Hotel***

Gastland M1 Hotel***

2071 Páty,
M1-es autópálya 22. km

A Gastland M1 Étterem és Hotel*** Pátynál 2003 óta várja kedves vendégeit.

Végre egy hely, ahol munka közben a szeretteit sem kell nélkülöznie! Mert ha történetesen konferencia, vagy továbbképzés okán nálunk tölt néhány napot, két dologban biztos lehet: egyrészt, akár kezdeményezője, akár résztvevője a nálunk zajló rendezvénynek, igyekszünk minden gondot levenni a válláról, hogy minden energiáját megfelelően tudja összpontosítani. Másrészt gondoskodunk családja kényelméről és szórakoztatásáról is, hogy őket se kelljen otthon hagynia. Turistaszállónkat megfáradt utazóknak éppúgy ajánljuk, mint kisebb és nagyobb kirándulócsoportoknak, akiknek szívesen segítünk a környék számos látnivalójának feltérképezésében is!

BEMUTATKOZUNK:

Gastland M1 Hotel: A Budapest közeli 3 csillagos szállodánk a Gastland M1 távol a város zajától 2003 óta várja kedves Vendégeit.

Gastland M1 Étterem: Éttermünk rendkívül igényes kialakítású, megőrizte a hagyományos magyaros stílusjegyeket. Természetesen az ételválaszték is tükrözi ezt a törekvést a hamisítatlan magyar specialitásokat kínálja, kiegészítve a standard nemzetközi ételekkel. Étkeinkhez a legnevesebb magyar pincészetek borait kínáljuk.

Gastland M1 Konferenciaközpont: Különböző méretű (10-160 fős) konferenciatermeink ideális helyszínt biztosítanak a legkülönbözőbb céges rendezvények, tréningek, konferenciák, üzleti megbeszélések, családi rendezvények, vacsorák, esküvők lebonyolításához, melyek megszervezésében készséggel állunk rendelkezésre.

SZOBÁK:
Szobáink légkondicionáltak saját fürdőszobával, sat tv-vel, mini-bárral, telefonnal, széffel és Wi-Fi internet csatlakozással és légkondicionálóval felszereltek. Szobáink alapterülete (20-35 négyzetméter között) a nagyvonalúságot tükrözi.

Típus alapján:

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Gastland M1 Étterem gasztronómiai kínálatát, az étel- és italkínálatunk jellegzetességeit.
A Gastland M1 egy étteremmel és egy saját borospincével rendelkezik.

A hozzánk betérőt igazi csárda, magyaros ízek, válogatott, minőségi borok, letűnt korok hangulata fogadja. Itt nincsenek díszletek... Külön kell, hogy ajánljuk magunkat külföldi vendégeink figyelmébe: ha valahol, hát nálunk megismerhetik a magyar konyhát, a magyar vendégszeretetet és a magyar virtust! Pincéreink egykori betyáröltözetben szolgálják ki vendégeinket.
Természetesen az ételválaszték is tükrözi ezt a törekvést a hamisítatlan magyar specialitásokat, kínálja, kiegészítve standard nemzetközi ételekkel.

Éttermünk különlegessége a saját, antik tégla-borítású, különleges hangulatú kandallóval rendelkező borpincékben borkóstolással egybekötött pincelakoma szervezhető, ahol a kandalló tüze mellett oldható az egész napos munka feszültsége vagy különleges helyszíne lehet évzáró céges rendezvényeknek is.

Kerthelységeinkben, fedett teraszainkon grill-party, ökörsütés, bográcsozás, gyermekek részére játszótér. Új szolgáltatás grillkert!

Látogassanak el hozzánk, várjuk Önöket szeretettel!

KONFERENCIA ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZÉS:

A Gastland M1 Konferencia Központ a nyugat-budapesti régió egyik legnagyobb rendezvény-helyszíne. Évente több száz konferenciát szervezünk. Vendégeink a kiváló megközelíthetőség, a kedvező parkolási feltételek és a kedvező áraink miatt választják a Gastlandot.

Teljes létszámra történő étkezés és bekészítések megrendelése esetén a terembér alaptechnikával ingyenes!

Amennyiben Ön is rendezvény-helyszínt keres. Lépjen kapcsolatba értékesítési vezetőnkkel Kreisz Györgyivel, aki készségesen szolgál további információkkal, ajánlatokkal.

Kreisz Györgyi
E-mail: k.gyorgyi@gastland.hu
Telefon: +36 30 / 512-4144

ESKÜVŐ ÉS CSALÁDI RENDEZVÉNYEK:

Elsősorban hétvégenként kerül sor házunkban családi rendezvények megtartására. Születésnap, keresztelő, házassági évforduló és esküvő megrendezésében nagy tapasztalattal rendelkezünk. Minden egyedi igényt kiszolgálunk és megfelelő ajánlattal állunk elő.

Esküvői ajánlatunk főbb előnyei:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk és konkrét árajánlatot küldünk:

E-mail: info@gastlandm1.hu
Tel: (+36) 23 55-55-00

 

Akciók, árak

15 fő-től 30%, gyermekkedvezmény 14 éves korig 20%
Üdülési csekk, sport plussz, Hungarycard, Lyoness és hitelkártya elfogadóhely

Szobaárak és szobatípusok
:

A Forint árak kiszámítása az aktuálisan érvényes napi MNB középárfolyam alapján történik.

A szobaár tartalmazza az adókat, a svédasztalos reggelit, a szauna használatát és a parkolást.
Szállodai szobáink légkondicionáltak, tv-vel, telefonnal, internet kapcsolattal, mini-bárral felszereltek. A szállodai szobákat az érkezés napján 14. 00 órától, az elutazás napján 11. 00 óráig tudjuk biztosítani. A szállodánkba érkező vendégek gépkocsijukat parkolónkban ingyenesen helyezhetik el.

Pincelakoma bruttó 4500,- Ft / fő tartalma:

Borkóstoló bruttó 4.000,- Ft / fő:

Megfelelő létszám esetén (15 fő felett) borkóstolóval egybekötött pincelakomát szervezünk boltíves terméskő borítású saját boros pincénkben a kandalló tüze mellett, ahol Magyarország legismertebb bortermelőinek borain keresztül megismerkedhetnek történelmi magyar borvidékeinek boraival, a magyar borkultúra szépségeivel.

A szórakozás és a nyugalom zöld szigetét kínáljuk vendégeinknek !


Érdeklődés/Helyfoglalás
Üzlevezetőknél

***Gastland Hotel M1 Páty (M1 autópálya 22km, Sasfészek tó pihenőhely)
06-30-606-8969 és 06-30-512-4144

vagy Kreisz Györgyi üzlet- és értékesítési vezetőnél
06-30-512-4144

Tekintse meg honlapunkat a www.gastlandm1.hu oldalon.

 

 

Ajánlatkérés, szobafoglalás

Ezt a szolgáltatást csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe!
Regisztrálj vagy jelentkezz be!

Elérhetőségek

Telefon: (06 23) 555 500
Fax: (06 23) 555 505
Mobil: (06 30) 512 4144

E-mail cím: k.gyorgyi@gastland.hu
Internet cím: http://www.gastlandm1.hu

Szolgáltatások

parkoló, pinceborozó, kerti grill, rendezvény terem, éttermi vendéglátás, kerthelység, konferencia terem, rendezvényszervezés, szauna

Nyitvatartás

Egész évben!
0-24

Térkép

Képek