Vendéglátóhely.hu

Madách Imre Művelődési Központ

2600 Vác,
Dr. Csányi László körút 63

A váci Madách Imre Művelődési Központ 3o éve, 1976-tól működik jelenlegi helyén.

A város és a régió legnagyobb intézményeként igyekszik kielégíteni a lakosság kulturális igényeit. Közösségi művelődés színtere, helyet biztosít a heti, havi rendszerességgel működő művészeti csoportok, civilszerveződések, klubok, szakkörök részére, melyek száma meghaladja a harmincat.

Vácot ma már fesztivál városként is ismerik. A művelődési központ az év folyamán öt fesztivált rendez, nagy sikerrel. Váci Tavaszi Fesztivál, Városházi Esték, Váci Világi Vigalom, Őszi Művészeti Hetek, Téli Ünnepi Napok. A fesztiválprogramokon a helyi alkotók, előadók mellett bemutatkoznak országos és világhírű művészek is.

Az elmúlt években elkezdett felújítási munkáknak köszönhetően az intézmény színházterme alkalmas konferenciák, vállalati ünnepségek,iskolai nagyrendezvények megtartására is.

Évente az intézményt látogatók száma megközelíti a 2oo.ooo főt.

Munkánk elismeréseként 2oo5-ben a Pest Megyei Népművelők Egyesületétől Fekete Dió közösségi kitüntetést, 2oo6-ban pedig a Váci Értelmiségi Klub által alapított Fehér Hattyú Kollektív díjat, illetve Vác Város Művelődéséért Kollektív Kitüntetést kapta intézményünk.

Kedves Látogatónk! Ajánljuk szíves figyelmébe honlapunkat, programjainkat, s kérjük ossza meg velünk véleményét, tapasztalatait, hogy azután munkánk még színvonalasabb, még jobb legyen.

 

Elérhetőségek

Fax: (06 27) 518 202
Telefon: (06 27) 316 411

E-mail cím: titkarsag@mimk.vac.hu
Internet cím: http://www.mimk.vac.hu

Szolgáltatások

kulturális programok

Térkép