Vendéglátóhely.hu

Enyh-hely vendégház

3885 Boldogkőváralja,
Major utca 4.

Boldogkőváralja központjában, a forgalomtól távol helyezkedik el az Enyh-hely Vendégház. Új építésű apartmanház, kényelmes, nagy alapterületű társalgóval, felszerelt konyhával. Az udvaron filagória, szabadtéri programokhoz alkalmas hely, parkolási lehetőség adottak. Kerékpárkölcsönzést és bioptron egészségápolási lehetőség biztosítunk vendégeink számára.

vendégház 5 különálló vendégrészből áll. Minden egység külön előtérből nyílik, (beépített szekrénnyel). Minden szobához a szobákból nyíló zuhanyzós fürdőszobák tartoznak. 3 db háromágyas, 1 db négyágyas és 1 db ötágyas szobával rendelkezünk. A vendégház kapacitása szükség esetén 5 férőhellyel bővíthető.

A szállás irányára átlagosan 3000Ft/fő/éj. Szépkártyával és üdülésicsekkel is lehet fizetni.

Minden szobában TV áll rendelkezésre. Téli időben a fürdőszobákat radiátorok, a szobákat padlófűtés melegíti. A szobák burkolata laminált parketta, az ágynemű antiallergén töltetű. Nemdohányzó vendégház. Az L alakú épületet egy nagy alapterületű, negyedkör alakú társalgó fogja közre. Felszerelt konyhával rendelkezik a vendégház. Az udvaron szabadtéri tűzrakásra adottak a lehetőségek. A tűző nap elől egy köralakú filagória nyújt enyhülést a nyaralóink számára.

Szolgáltatások

Elérhetőségek

Telefon: (06 46) 420 356
Mobil: (06 70) 326 6872
Mobil: (06 70) 413 1637

E-mail cím: husztekpeter@t-online.hu

Szolgáltatások

üdülési csekk elfogadóhely, parkoló, ökoturizmus

Térkép