Vendéglátóhely.hu

Stella Rose Étterem Panzió Catering

Stella Rose Étterem Panzió Catering

4405 Nyíregyháza,
Lujza utca 13/B

A Stella Rose étterem 2002.július.01-én nyílt meg. 2009 nyarán az éttermünket komplett beruházás keretében teljesen felújítottuk, és ekkor épült meg rendezvénytermünk és panziónk is. Az éttermi részben két külön helyiséget találhatnak.

Különtermünk befogadó képessége 30fő. Ideális üzleti ebédek és vacsorák lebonyolítására. Elegáns és nyugodt környezetben tárgyalhat üzleti partnereivel.

Nagytermünk befogadó képessége 50fő. Ideális helyszín családi vacsorák, baráti összejövetelek számára.

Éttermünk minden helyisége klimatizált, egész területén ingyenes WIFI hálózat működik. Családosoknak nagy örömöt jelent a gyerekjátszónk, ahol a kisebbek is jól érezhetik magukat.

Az újonnan épült rendezvénytermünk 250fős befogadó képességű. A modern hangtechnika és az óriáskivetítő mellett, a légkondicionálás és a tágas, osztatlan belső tér miatt ideális nem csak esküvői vacsorák, hanem konferenciák és nagyobb vevőtalálkozók lebonyolítására is.

Panziónk jelenleg 4 két személyes és egy 4 személyes szobával várja a pihenni vágyókat. Minden szoba klimatizált, külön fürdőszobás. Belső parkolónk tágas, 50 autó befogadó képességű. Kerthelyiségünk, zárt és nyitott teraszunk tökéletes egy nyári romantikus, gyertyafényes vacsorához, vagy egy baráti grillpartihoz.

Az elmúlt 7 évben jelentősen bővültek szolgáltatásaink:


- Nem csak lakodalmakat, hanem rózsakertünkben egyházi szertartás és polgári esküvőt is rendezünk.

- Több száz fős vevőtalálkozót és vállalati rendezvényt lebonyolítottunk teljes kiszállással, szervizszolgálattal és helyben főzéssel (bográcsozás, grillezés).

- Vállalati rendezvények, konferenciák, vevőtalálkozók lebonyolítása különtermünkben vagy rendezvénytermünkben. Igény szerint egyedi menüsorral, WIFI, kivetítő, fax és fénymásolási lehetőség.

- Osztálytalálkozók, születésnapok, céges búcsúztató rendezvények és egyéb baráti összejövetelek tartunk fotó és videó kivetítéssel, élőzenével, karaoke-partival.

- Hidegtálak, meleg és hideg ételes svédasztalok kiszállítása terítékkel, szervizszolgálattal, konferenciákra, és egyéb céges rendezvényekre.

- Magánszemélyeknek is házhoz szállítunk kerti partikra és egyéb baráti rendezvényekre.

- Szalagvatók és érettségi bankettek éttermünkben és kiszállással egyaránt.

- Gyermekeknek születésnap bohóccal, gyerekdalokkal, játszóházzal és gyerek menüsorral.

- Rendszeres farsangi, szüreti, nőnapi, Valentin napi és újévi bálunkon egyre több és több vendégünk szórakozott remekül.

Szolgáltatásaink, ajánlataink:


Napi menü házhozszállítás magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt.

Meleg étel házhozszállítás minden nap 12-20 óráig.

Esküvők, eljegyzések, bankettek, termékbemutatók, konferenciák és mindennemű vállalati, családi vagy baráti rendezvények igényes és teljes körű lebonyolítása éttermünkben.

Hideg és meleg ételes svédasztalos fogadások lebonyolítását kiszállítással és teljes körű szervizszolgálattal.

Elérhetőségek

Telefon: (06 42) 460 060
Fax: (06 42) 595 239
Mobil: (06 70) 389 2233

E-mail cím: info@stellarose.hu
Internet cím: http://www.stellarose.hu

Szolgáltatások

légkondicionálás, éttermi vendéglátás, wifi-internet, rendezvény terem, kerthelység, zárt parkoló, rendezvényszervezés

Térkép

Képek