Vendéglátóhely.hu

Kastélykert Étterem

2100 Gödöllő,
Szabadság út 4

Az ország egyik meghatározó turisztikai látványossága közelében talál meg minket. Egészen pontosan Gödöllőn a Királyi kastély közvetlen szomszédságában, az Alsó-park szélén, a város szívében.

A városlátogatás után meginvitáljuk Önt, családját, ismerőseit, kollégáit illetve üzletfeleit egy újabb tárlatra, mely a magyaros ízek világát hivatott bemutatni. Étlapunk tartalmát az elmúlt évek alatt a Vendégeink igényei formálták egésszé de a magyaros konyha képzeletbeli katalógusából is bátran választhat, hiszen elkészítjük Önnek...

Éttermünk műemléki védettségű épületben található amely a barokk stílus jegyében épült a XVIII. században. A renoválás során nagy figyelmet fordítottunk az eredeti jelleg megőrzésére, hogy minél kellemesebb környezetben fogadhassuk a hozzánk betérőket.

Tavasztól őszig nyitott teraszunkon is felfrissítheti magát egy jó feketével. Az autóval érkezőket saját parkolóval várjuk!

Vendégeink illetve a növekvő igények érdekében 2008-tól Üdülési Csekk elfogadóhely lett éttermünk. Ugyancsak vendégeink kényelmében hotspot (nyilvános, vezeték nélküli internet) hozzáférési pont is kiépítésre került.

Akciók, árak

Disznótoros napok a Kastélykert Étteremben!
időpont: December 6-tól 14-ig.
Információ: www.kastelykertetterem.hu

Törzsvendégeknek 10% kedvezmény

Elérhetőségek

Telefon: (06 28) 527 020
Fax: (06 28) 527 021
Mobil: (06 30) 528 8845

E-mail cím: godollo@kastelykertetterem.hu
Internet cím: http://www.kastelykertetterem.hu

Szolgáltatások

wifi-internet, üdülési csekk elfogadóhely, éttermi vendéglátás, rendezvényszervezés, rendezvény terem

Nyitvatartás

12:00 - 22:00

Térkép

Képek