Vendéglátóhely.hu

Túra Camping és Étterem

3240 Parád,
Külterület

Kempingünk a Mátra északi oldalán, Parád és Parádsasvár között, közvetlenül a 24. sz. főút mellett helyezkedik el. A kemping erdők övezte, füves, sík területen, patak mentén, természetvédelem alatt álló környezetben található. Klímája kiváló, területe garantáltan kullancsmentes. Elhelyezkedésénél fogva ideális az erdei, természetvédelmi, sí és egyéb táborok megrendezéséhez.

A kemping összterülete 20 ezer m2, ahol a gyerekek biztonságos körülmények között tölthetik szabadidejüket. Ne feledje, a gyerekek biztonsága az Ön nyugalma.

Elhelyezés

A télen-nyáron nyitva tartó szálló részen 7 db 2 ágyas pótágyazható, 3 db 10 ágyas szobában, és 1 db 3 ágyas apartmanban tudjuk vendégeinket elhelyezni.

Ellátás

Kempingünk étterme 80 fő befogadására alkalmas, a nap bármely szakaszában rendelkezésre áll, tehát csoportok részére kedvező árakon napi 3-szori étkezést is tudunk biztosítani. Étlapunk bőséges választékot nyújt, tartalmaz kímélő ételeket, vadspecialitásokat és helyi jellegű fogásokat is. Gyors, udvarias kiszolgálással, házias ízekkel, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket.

Megközelíthetőség

Megközelítése Budapestről és az ország déli részéről Gyöngyösön át, a keleti országrészből Egeren keresztül a legegyszerűbb.

Programok

Rossz idő esetén a 60 fős társalgót lehet igénybe venni, ahol ping-pong asztal, darts és egyéb teremjátékok találhatók. Ez a helyiség speciális táborok (zene, tánc, festés stb.) foglalkozásaihoz is igénybe vehető. Megfelelő hóviszonyok alkalmával sítáborok is szervezhetők, melyhez díjazás ellenében szakképzett síoktató is biztosítható.

 

Akciók, árak

Csoportkedvezmény
Diáktáborok, erdei iskolák, osztálykirándulások

2 ágyas szoba: 3800.- Ft / éj
10 ágyas szoba: 1300.- Ft / éj
Apartman: 2000.- Ft / éj
Pótágy: 1300.- Ft / éj

Iskolai tábor teljes ellátással: 2750.- Ft / fő / éj
Csoport ebéd: 800.- Ft / fő

Elérhetőségek

Telefon: (06 36) 364 079
Fax: (06 36) 364 079

E-mail cím: turacamping@freemail.hu

Szolgáltatások

ping-pong, lovaglás, osztálykirándulás, éttermi vendéglátás, lovaskocsizás

Nyitvatartás

Egész évben

Térkép

Képek