Vendéglátóhely.hu

Szelcepusztai Turistaház

3761 Szin,
Szabadság utca 84.

Szin községtől mintegy 5 kilométerre, az Aggteleki-karszt közepén található. Az Aggteleki Nemzeti Park területén elhelyezkedő Szelcepuszta erdészeti épületegyüttes egyik tagja az erdei iskolaként is működő, egész évben nyitvatartó Szelcepusztai turistaház.

Az egyemeletes épült az 1960-as években épült. Az elhelyezés 2, 3 ill. 8 ágyas szobákban történik. A szobákhoz a folyosóról nyíló közös női ill. férfi zuhanyzók és WC-k tartoznak. Az épület maximális befogadóképessége 40 fő. A terület adottságai miatt fenntartunk sátorhelyeket, melyekkel a létszám bővíthető.

Étkezést nem tudunk biztosítani, azonban a szállóvendégeket teljes felszereltségű konyha várja (hűtő, főzőedények, tányér, mikrohullámú sütő, kávéfőző, stb.), mellyel megoldható az önellátás. Közös programokhoz kiválóan megfelel a 30 fős beltéri közösségi helyiség ill. a szabadtéri 40 fős étkező.

A Turistaháztól közúton 20 km-re, turistaúton kb. 8 km-re található az Aggteleki-karszt talán legismertebb, hazánk legnagyobb cseppkőbarlangja a Baradla, mely 1995-től a Világörökség része!
További kiegészítő programok: Martonyi pálos kolostorrom, Derenk (romfalu), lovaglás, horgászat, túrakerékpározás.

Elérhetőségek

Telefon: (06 48) 464 004
Fax: (06 48) 464 004

E-mail cím: josva.torna@eszakerdo.hu
Internet cím: http://www.eszakerdo.hu

Szolgáltatások

horgászat, kerékpárkölcsönzés, lovaglás, üdülési csekk elfogadóhely, vadászat, zárt parkoló

Nyitvatartás

Egész évben.

Térkép

Képek