Vendéglátóhely.hu

Kleman Pince

Kleman Pince

2461 Tárnok,
Pannónia utca 4601

A Kleman borvendéglő célja a magyar konyhaművészet és a borkultúra színes világának megismertetése a kül- és belföldi vendégek számára.
Hangulatot, élményt, ismeretet nyújtani mindazoknak, akik igénylik a terített asztalok örömeit, szeretnek elmélkedni borokról, ízekről, emlékekről.

A Budapesttől 20 percre a Tárnoki-öreghegyen lévő 130 éves pince-borozó páratlan hangulata és egyedi borkóstoló programjai miatt a kedvelt helyszíne cégek, baráti társaságok, borkedvelők számára.
A borokat szakképzett Sommelier válogatja ki a legjobb borászoktól Soprontól Szekszárdon át egészen Tokajig. Pincénkben bemutatjuk a legcsábítóbb magyar fajtákat, a furminttól a kadarkáig itt feledhetetlen ízeket talál!

A vörösborok rajongóinak ajánlunk egy ördögien jó borsort, a csak vörösborból álló a Vörös Ördögöket.
A Hungarikum kóstoló a legígéretesebb és legszebb magyar fajtákat mutatja be, cserszegi fűszerestől a kadarkán át a tokaji aszúig, a Világfajták kóstolónk pedig a világ legismertebb fajtáit értékeli.
A Borongolásban a borokon keresztül borongolunk be egy-egy vidéket, feltárva annak legfontosabb kulturális, természeti és gasztronómiai értékeit!

Nem kell Tokajba utaznia, hogy megismerje a borvidék legjobb borait, a Tokaji kóstolón a megismerhetik az elegáns furmintot, a bájos hárslevelűt, a behízelgő muskotályt, és a legismertebb borfajtákat a szamorodnitól a legjobb évjáratú aszúkig!

A borkóstolókon a Vendégek is szerephez jutnak: megtanulhatnak lopózni, játékos vetélkedőn tehetik próbára tudásukat, és könnyen pohárnokok lehetnek!

Szolgáltatásaink:

 

Akciók, árak

Február 18 -án, a Torkos Csütörtökön étlapunk legkedveltebb ételeivel várjuk kedves vendégeinket! Az éltető erőleves után egy könnyedebb csirkét vagy egy „jóasszony" módjára készített csülköt választhatnak!

Az ízletes ételek mellé finom borok is várják!

 Erőleves fridattó módon
Aszalt szilvával töltött csirke tárkonymártással
Csülök pékné módra
Desszert

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Ára: 1690 Ft/fő

Asztalfoglalás:
Tel.: 06-30-226-89-64

Email: info@pincesor.com
www.klemanpince.hu
 

SZERETETTEL VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET!

Elérhetőségek

Mobil: (06 30) 226 8964

E-mail cím: info@pincesor.com
Internet cím: http://www.klemanpince.hu

Szolgáltatások

pinceborozó, rendezvényszervezés

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján bármikor, min. létszám: 12 fő

Térkép

Képek