Vendéglátóhely.hu

Camelot Club Hotel és Étterem

2600 Vác,
12-es főút 2-es km kő

A Camelot Club Hotel*** Budapesttől 45 percre Vác és Verőce között a 12-es főúton, az északi körforgalomtól mindössze 2 km-re, közvetlenül a Duna partján épült, 5 km-re a nagy történelmi múlttal rendelkező barokk várostól, Váctól.

Építészeti jellegében és bútorzatában a rusztikus stílus és a természetes anyagok, a fa és kő dominálnak, melyek egyedi és varázslatos élményt nyújtanak.

Étterem

Hangulatos éttermünk kialakításánál a természetes anyagok dominálnak, főleg a fa, és a kő. Ablakaiból csodálatos dunai panoráma tárul a szemlélődő elé. Teraszunk a legkedveltebb hely nyáron. Télen a kandalló duruzsolása teszi otthonossá.

Ételeink felölelik a hagyományos magyar, és a nemzetközi konyha remekeit egyaránt.

Grill terasz

Vasárnaponként a Duna partján, pazar környezetben fogyaszthatják bogrács, és rostonsült ételeinket halakból, szárnyasokból, sertésből, zöldségekből, folyamatosan változó kínálattal. Megfelelő hűsítőket is biztosítunk. Kiváló családi program. Míg Önök kipihenik az ebéd fáradalmait, gyermekeik élvezhetik a gyermek és környezetbarát játszóterünk örömeit. Könnyen megközelíthető gépkocsival, kerékpárral, csónakkal,és kötetlen formában tölthetik el a vasárnapjukat.

Sláger ételeink: Lazacpatkó, Baconbe göngyölt csirkemell, grill zöldségek.

Konferencia terem

A rendezvény céljától függően 50-70 fő befogadóképességű, természetes megvilágítású, légkondicionált helység. Gyönyörű panorámával a Dunára.

Rendezvénysátor

Közvetlenül a Duna partján áll 220 személyes rendezvénysátrunk. Kiválóan alkalmas esküvők, nagyobb családi rendezvények, műsoros esetek, előadások, divatbemutatók, pódium előadások szervezésére.

Borozó helységek

Három, egyenként 40 fős, borozó jelleggel kialakított helységünk van. Kiválóan alkalmasak családi rendezvényekre, szekció teremnek, bor és pálinka kóstolókra. Baráti társaságok zavartalanul múlathatják idejüket ezekben a termekben. Nem mellékes, hogy mindez közvetlenül a Duna partján található.

Medence

Elkészült a szabadtéri, fűtött vizű medencénk, (3 x 7 m,) amelyben szállóvendégeink térítésmentesen hűsölhetnek egész évben.

Játszótér, régi népies játékok

Gyermek és természetbarát játszóterünk nagy örömet okoz a fiatalságnak. Kötélpályáink, csúszdáink, mászóváraink oly mértékben leköti figyelmüket, hogy a Szülők ténylegesen a pihenésnek szentelhetik magukat. Régi népies játékaink jókedvre deríti a résztvevőket és a kísérletezőket egyaránt. Amikor kiprőbálják kicsik és nagyok, rájönnek nem is olyan könnyű végigcsinálni. Annál nagyobb az öröm, ha mégis sikerül.

Biliárd, ping-pong asztal

Biliárd, éa a ping-pong asztalunk a játék kedvelőinek, és a nagy mozgásigénnyel megáldott vendégeknek biztosít kellemes időtöltést. Szállóvendégeinknek, térítésmentesen áll rendelkezésükre. Mások is igénybe vehetik ezeket a sporteszközöket 1000.-Ft. / óra költséggel.


Megtekinthető háziállatok

A városban lakó gyerekeknek semmilyen lehetőségük nincs, hogy a környezetünkben élő háziállatokat élőben megtapasztalják. Nálunk több egyeddel megismerkedhetnek, mindenki örömére.

Ami már megtekinthető:

Póniló,vadász görény, páva, tyúk, kakas, hosszú fülű nyúl, malac,kecske, kutya

Horgászat

A sportág kedvelőinek több lehetőség áll a rendelkezésére a környéken, de ha nem akarnak messzebbre menni a stégünkön is kiélhetik sportszenvedélyüket.

Kikötő

A Hotel mellett van lehetőség csónakot és jet sky-t a vízre tenni, előzetes egyeztetés után.

Akik hajóval érkeznek hozzánk a stégünket használhatják kikötésre.

Akciók, árak

Egy ágyas szoba svédasztalos reggelivel: 10 000 Ft
Légkondicionált, Tv-vel, korlátlan Wifi interneteléréssel, ellátott fürdőszobás szoba.

Kétágyas szoba svédasztalos reggelivel: 13 000 Ft
Kétágyas szobáink tusolóval, tv-vel és Wifi-internet korlátlan eléréssel felszereltek.
Légkondícionáltak. Egy részük dunai panorámás, a többi az erdős domboldal alatt menő útra néz.
Kétágyas szobáink között szerepel francia ágyas és külön ágyas szoba is.

Négyágyas lakosztály svédasztalos reggelivel: 20 000 Ft
Négyágyas szobáink szintén tusolóval, tv-vel, korlátlan Wifi-internet eléréssel felszereltek, légkondí­cionáltak. Lengőajtóval elválasztott két helységből áll, az egyik francia ágyas, a másik külön ágyas, közös fürdőszobával.

Ötágyas szoba svédasztalos reggelivel: 25 000 Ft
A szobák egy légterűek, de a nagy alapterület miatt az ágyak elhelyezése olyan, hogy nem lehet egymásra látni. Tusolóval, tv-vel, korlátlan Wifi internet eléréssel felszereltek, légkondicionáltak. Az egyik fürdőszobája kádas kialakítású. Panorámával a Dunára. parkra, útra.

Nászutas lakosztály svédasztalos reggelivel: 20 000 Ft
Tágas, Dunára néző szoba baldachinos ággyal. Kádas fürdőszoba, televízió, korlátlan Wifi internetes hozzáférés, és légkondicionálás tartozik a felszereltségéhez. Nálunk tartott esküvők esetében grátisz áll az ifjú pár rendelkezésére.

Árainkaz áfát tartalmazzák.

Elérhetőségek

Telefon: (06 27) 308 310

E-mail cím: camelot@dunaweb.hu
Internet cím: http://www.camelothotel.hu

Szolgáltatások

medence, rendezvényszervezés, konferencia terem, éttermi vendéglátás, játszótér, biliárd, ping-pong, horgászat, üdülési csekk elfogadóhely, wifi-internet

Nyitvatartás

Egész évben !

Térkép

Képek