Vendéglátóhely.hu

Oli e Gino Étterem és Pizzéria

Oli e Gino Étterem és Pizzéria

8200 Veszprém,
Egyetem utca 19.

Megújult az Oli e Gino az Egyetem utcán!

Nagyobb vendégtér, hatalmas terasz, korszerű konyha. Az Oli e Gino pizzéria ugyanabban az épületben maradt, csak három bejárattal arrébb költözött melynek oka, hogy a mi konyhánk megfeleljen az európai uniós minőségbiztosítási feltételeknek.

Az új Oli e Gino nem csupán azzal szerez örömet, hogy szélesedett az étel- és ital kínálata, hanem azzal is, hogy nagyobb, kényelmesebb, rendkívül hangulatos hellyé varázsoltuk. A mintegy 50 vendég befogadására képes pizzéria belsejét egy hajó mintájára alakítottuk ki, így próbáljuk kellemessé tenni a nálunk eltöltött időt.
A vendéglő előtti terasz pedig valójában egy Heineken oázis sőt, azt is mondhatnánk, hogy ez a mintegy 30 fő befogadására képes terasz, páholy az Egyetem utcára amelynek hangulatát a késő estig itt nyüzsgő fiatalság adja.

A megújult Oli e Gino attrakciója a kövön sütött pizza, ami az olasz hagyományos receptek szerint készül. Azonban aki a megszokott, tepsiben sütött, vastagabb tésztájú pizzát szereti, azt is megtalálja étlapunkon. Ezen kívül szerepelnek étlapunkon más olasz spagettik, pennék, de a magyaros ízek kedvelői is többféle leves, frissensült, saláta, desszert közül válogathatnak.
Kibővített itallapunk kínálata már tartalmaz palackozott minőségi borokat, Lavazza kávékülönlegességeket.

A megújult Oli e Ginoban hangulatos zenés estekkel és különleges gasztronómiai ínyencségekkel kívánjuk vendégeinket meglepni.
Az Oli e Ginoban ételjeggyel is lehet fizetni.
Házhoz szállítást továbbra is vállalunk, az étlap teljes kínálatából bármit kiszállítunk kérésére.

Állandó programajánlataink :

Diplomaosztóra rendezvény lebonyolítását vállaljuk! (ebéd, vacsora)

Akciók, árak

Állandó akcióink :

Ronin Club kártya elfogadóhely
Diák kedvezmény
Generation Card elfogadóhely

 

Elérhetőségek

Telefon: (06 88) 422 711

E-mail cím: oliegino@citromail.hu

Szolgáltatások

parkoló, légkondicionálás, olasz ételek, éttermi vendéglátás, pizzéria

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 09:00 - 22:00

Térkép

Képek