Vendéglátóhely.hu

Smiling House Ifjúsági és sport tábor

Smiling House Ifjúsági és sport tábor

8313 Balatongyörök,
Horgász út 2

„Smiling  House” Ifjúsági és Sporttábor

Ifjúsági és sporttáborunk Balatongyörök központjában az üdülőfalu főterétől kb. 300m-re, közvetlenül a vízparton található. Így az összes szórakozási lehetőség könnyen elérhető. Pl.: hangulatos éttermek, pizzéria, fagylaltozó, ajándékbolt, programiroda. A tábor területén kialakított piknik parkban lehetőség nyílik grillezésre, bográcsozásra. A 24.000 m2 alapterületen, a 8 nagyméretű faház, a büfé, társalgó, mind a vendégek kényelmét szolgálják.

Minden faház fedett terasszal rendelkezik és négy, külön megközelíthető, ötágyas szobából áll. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC-vel és kézmosóval. A maximális befogadó képesség 150 fő.

A sportolni vágyókat füves futballpálya, asztalitenisz várja, kívánság szerint aerobic órát tartunk. Az aktív pihenést és szórakozást a strandon található szolgáltatások biztosítják: kajakok, kenuk, vitorlások, vízifoci, strandröplabda, játszótér, büfék stb.

Szörf, vitorla és tenisz tanfolyamokon vehetnek részt az érdeklődők, melyek elvégzése és sikeres vizsgatétel után nemzetközi bizonyítványt szerezhetnek. A tanfolyamokat a Holiday Sportcentrum biztosítja, mely 1995 óta a Balaton part legnagyobb szörf, vitorlás és tenisz oktatási központja.

A szakoktatók - igény esetén animátorok - illetve a motoros mentőfelügyelet mind az iskolások zavartalan tanulásáról, nyaralásáról gondoskodik. A kiépített kerékpárutak biztonságos  túrák szervezésére kínálnak lehetőséget. Alkalom nyílik a lovas sport megismerésére és gyakorlására egyaránt. Igény szerint üvegcsiszoló mester ismerteti az érdeklődők számára az üvegcsiszolás és a gravírozás technikáját.

További program lehetőségek:

      
Elő és utószezonban mentálhygenés és rehabilitációs csoportokat is fogadunk.
Csoportok, baráti társaságok, egyéni vendégek részére egyaránt biztosítjuk a kellemes pihenés feltételeit. Ifjúsági és gyermek művészeti csoportoknak lehetőségük van szerepelni, részt venni nyári programokon, melyeket a helyi önkormányzat kultúrfelelősei szerveznek, ezzel is színesítve a vendégek pihenését.

Programok szervezésében igény szerint segítséget nyújtunk!

Megközelítés:

Balatongyörök  a Balaton északi partján Keszthelytől 6 Km-re  Badacsony irányába a 71-es út mellett fekszik. Vasút és hajóállomás 300 m-re található a tábor területétől.

Tisztelettel invitálom Önöket a Balaton partjára egy nem minden napi osztálykirándulásra, egy izgalmas erdei iskolai kirándulásra, nyelvi vagy képzőművészeti táborba, érdekes sportokat tanító táborba, vagy csak egy felejthetetlen családi nyaralásra

BALATONGYÖRÖKRE!

Akciók, árak

Árak:

 

Elérhetőségek

Telefon: (06 92) 324 156
Telefon: (06 83) 546 068
Fax: (06 92) 324 156
Fax: (06 83) 546 068
Mobil: (06 20) 380 3635

E-mail cím: janov58@gmail.com
Internet cím: http://www.gportal.hu/smilinghouse

Szolgáltatások

Kondicionáló terem - SportCentrum, horgászat, kerékpárkölcsönzés, táborozás, bababarát, bográcsolás, zárt parkoló, rendezvényszervezés, ping-pong

Nyitvatartás

május 1-től szeptember 30-ig.

Térkép

Képek