Vendéglátóhely.hu

Páratlan Vendégház

3348 Szilvásvárad,
Dózsa György út 31.

A "Páratlan Vendégház" Szilvásvárad központjában, a Szalajka-völgy bejáratától 100 méterre található. Egész évben nyitvatartó, korszerűen felszerelt appartmanok és zuhanyzós szobák szolgálják az idelátogatók kényelmes pihenését. Lombos fákkal borított kertben piknikezhetnek, szórakozhatnak vendégeink. Az udvarban zárt parkolást biztosítunk.

PLUSZ szolgáltatásunk vendégeinknek:A szállás idejére, vendégeink részére étkezési kártyát biztosítunk, mely 10% engedményre jogosítja fel Önöket a közelben található Fenyő Vendéglőben.(200 m, reggeli, ebéd, vacsora.)

Egész évben várjuk Önöket, kisebb-nagyobb családokat, nászutasokat, házaspárokat, baráti társaságokat.

Programajánlat:

A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral, vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy. Megtekinthetők a pisztrángos tavak, az egyedülálló szépségű fátyolvízesés, a szabadtéri erdei múzeum, az erdészeti múzeum és a vadaskert. Kijelölt turista utak vezetik el a természetbarátokat a barlangokhoz, és az újonnan épült 2000 év augusztusában átadott 35 méter magas Milleneumi kilátóhoz. Szilvásvárad ad otthont a világhírű Lipicai ménesnek. Lehetőség nyílik Önöknek sétakocsikázásra és lovaglásra.

A községben található látnivalók:

Aki minden látnivalót szeretne megnézni, szeretne lovagolni, kocsikázni, kerékpár és gyalogtúrákon részt venni, látogasson el hozzánk, töltse szabadidejét Szilvásváradon, a PÁRATLAN VENDÉGHÁZ-ban.
Ui.: A VENDÉGHÁZTÓL 200 MÉTERRE 2004 telén átadásra kerülő 250 m-es sípálya várja a sportolásra vágyókat Szilvásváradon!!!!

Akciók, árak

Szállás árak 2700 - 4000 Ft/fő/éj

Elérhetőségek

Mobil: (06 30) 915 5677

E-mail cím: hoczapeter@freemail.hu

Szolgáltatások

szauna, lovaglás, kerti grill, kutya-macska bevihető, zárt parkoló, játszótér

Nyitvatartás

Egész évben.

Térkép

Képek