Vendéglátóhely.hu

Carpe Diem Apartman

5700 Gyula,
Szarvas utca 6

Apartmanunk 2008-ban épült 8 lakásból álló épület, amely a termálvizes medencéiről és jól felszerelt gyógyászatáról híres gyulai Várfürdőtől 500m-re található. Az idelátogatók apartmanunktól néhány perces sétával megtekinthetik Közép-Európa egyetlen épen maradt téglavárát, melyben télen-nyáron tárlat működik, melyet akár korabeli jelmezekben is meg lehet tekinteni. Gyermekeiknek lehetősége nyílik arra, hogy lovaggá üssék őket a különböző próbák kiállása után, valamint a tárlat megtekintését követően Gyula város kézművesei vezetik be a látogatót a pecsétnyomás, gyertyaöntés, és pénzverés rejtelmeibe.

A rendelkezésre álló nyolc apartmanban a szálláshelyeket az alábbiak szerint alakítottuk ki:

Lehetőség van 3 földszinti, 3 tetőtéri és 2 földszinti bejáratú galériás, családi apartmant igényelni, melyek mindegyike önálló riasztórendszerrel, klíma berendezéssel és padlófűtéssel van ellátva, valamint a tetőtéri lakásokhoz saját, bútorozott terasz áll a pihenni vágyók rendelkezésére. Mindegyikük pót ágyazható, igény szerint gyermekágyat is tudunk biztosítani.

A parkosított, 5X3m-es 120cm mély medencében és a napozóágyakkal felszerelt udvaron fürdésre és napozásra is lehetősége nyílik a bennünket választó Vendégnek, melyet akár éjszaka is igénybe vehet, a medence belső terében lévő világító rendszernek köszönhetően.

Ugyanakkor a piknikezni vágyóknak az ehhez szükséges tárgyi feltételekkel grillezési, szalonnasütési és bográcsozási lehetőséget tudunk biztosítani. A túrázni kívánóknak kerékpárok állnak rendelkezésükre.

A hozzánk érkezők személygépkocsiainak biztonságát az apartmanház udvarán, az erre a célra elkülönített részen, zárt parkolóval tudjuk biztosítani. Vendégeink saját kulcsot kapnak "otthonaikhoz", melyek használatával itt tartózkodásuk ideje alatt szabadon rendelkezhetnek.

Városunktól néhány km-re folyik a Kettős-körös, amelynek kiránduló központja Szanazugban van. Itt egész napos kirándulásra van lehetősége az idelátogatóknak, túrahajó biztosítja a vadregényes természetben való gyönyörködést a körösök vizein, trambulinos strand várja a vizek szerelmeseit és az extrém sportok kedvelőinek apartmanunkban történt egyeztetés után, lehetőségük van vízisízésre, wakeboardozásra, jetskizésre.

Akciók, árak

Időszak 2 fő/apartman további személyek
Főszezon 9 000 Ft/éj 2 000 Ft/éj
Elő- és utószezon 8 000 Ft/éj 2 000 Ft/éj

Főszezon: június 1-től augusztus 31-ig,
Utószezon: szeptember 1-től május 31-ig
Idegenforgalmi adó ( IFA ) 340Ft/fő/éj 18 éves kor felett

Elérhetőségek

Fax: (06 66) 633 254
Mobil: (06 20) 514 6979

E-mail cím: carpediemapartman@t-online.hu
Internet cím: http://www.carpediemapartman.hu

Szolgáltatások

medence, kerti grill, szauna, zárt parkoló, szalonnasütő hely, bográcsolás, kerékpárkölcsönzés, vizi turizmus

Nyitvatartás

Egész évben.

Térkép

Képek