Vendéglátóhely.hu

Öreg Bence Háza

4200 Hajdúszoboszló,
Damjanich utca 54

Öreg Bence Háza már Hajdúszoboszlón is!

Próbálja ki Ön is a csöndes környezetben, a Fürdőtől 200 méterre fekvő szálláshelyünket!

Azt a helyet, ahová a világ minden tájáról érkeznek a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyók. A hajdúszoboszlói gyógyfürdő világszerte ismert. Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. A barátságos kisváros pedig évtizedek óta berendezkedett a vendéglátásra.

A strandtól megközelítőleg 150-200 méterre található az Öregbence Vendégház, az újonnan épülő Aqua Palace szomszédságában. A házban öt szoba található. Minden szoba kétágyas és pótággyal kiegészíthető. A szobákban mosdó, hűtőszekrény és televízió szolgálja a vendégek kényelmét. Továbbá van 3 fürdőszoba, hozzájuk tartozó wc-vel és még egy külön mellékhelyiség. A tágas ebédlő 20 férőhelyes és egy légtérben van a teljesen felszerelt konyhával. Sütni-főzni persze a kertben is lehet, akár bográcsban szabadtűznél, akár grillezni. Az udvaron van parkolási lehetőség is. Így zárt helyen, biztonságban tudhatják értékeiket a vendégek.

Az Öreg Bence Vendégház könnyen megközelíthető. A buszpályaudvartól 3-4 perc séta. Az úgynevezett hotelsor (Mátyás király sétány) szomszédságában, mégis csendes, nyugodt környezetben pihenhetnek vendégeink. A vasútállomásról érkezve szintén egyszerű idejutni, hiszen helyi járattal hamar a buszpályaudvaron vagyunk. Az Öreg Bence Vendégház immár Hajdúszoboszlón is szeretettel várja a látogatókat. Szerezzen élményeket Debrecen és a Hortobágy szomszédságában, nálunk!

Elérhetőségek

Telefon: (06 52) 364 189
Mobil: (06 30) 925 1097

E-mail cím: oregbence@oregbence.hu
Internet cím: http://www.oregbence.hu

Szolgáltatások

gyógyfürdő, zárt parkoló, bográcsolás, kerti grill

Nyitvatartás

Egész évben.

Térkép

Képek